Salming Innebandy

En av de allra största tillverkarna och leverantörerna av innebandyprodukter är Salming Innebandy. Varumärket bygger på den svenske hockeylegendaren Börje Salming.

Salming Innebandy är ett av väldigt få varumärken inom innebandyn som erbjuder ett komplett sortiment. I utbudet har de givetvis en stor bredd av välutvecklade klubbor i olika utformning, några av innebandyns med populära innebandyblad och ett stort antal olika grepplindor.

För målvakten finns flera olika modeller av målvaktsdräkter och målvaktshjälmar i ett flertal färger. Salming Innebandy har också knäskydd, målvaktshandskar, målvaktsvästar och armbågsskydd av olika modeller.

I utbudet av innebandygrejer finns även olika typer av innebandyväskor, klubbfodral och toolbags. Bland tillbehören finns sedan exempelvis svettband och pannband.

Bland textilprodukterna återfinns träningskläder, matchkläder och fritidskläder. Det som sedan gör så att Salming Innebandy sticker ut från de flesta andra i innebandybranschen är att de dessutom producerar innebandyskor, både för utespelare och målvakter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.