Exel Floorball

Inom innebandyn finns det ett flertal olika leverantörer som erbjuder bra innebandyutrustning. En av dessa är finska Exel, som även är en av de äldsta leverantörerna på marknaden.

Exel är en innebandyleverantör som har ett stort utbud av innebandyprodukter för barn och vuxna, motionär och elit. Exel producerar kolfiberklubbor, som några av världens bästa innebandyspelare använder, men även mer lättspelade kompositklubbor väl lämpade för kompisgäng och motionärer.

Exel har också ett brett sortiment av olika typer av innebandyblad med olika egenskaper. Det finns blad som passar för teknikern, spelfördelaren och skytten. Vissa är svårare att spela med och andra är enklare. De har dessutom bladen i två olika hårdheter, vilket också påverkar bladens spelegenskaper.

Som de flesta andra innebandyleverantörer har Exel dessutom ett bra utbud av grepplindor, väskor av olika slag, träningskläder, bollar och andra tillbehör.

På målvaktssidan har Exel målvaktsdräkter i ett par olika prisklasser, hjälmar och skydd. Detta både för seniorspelare och barn.

Väljer du att spela med Exel, oavsett om du är utespelare eller målvakt, kommer du kunna hitta den utrustning som passar både din spelstil och plånbok.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.